NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

BEZOHĽADNÝ POLITIK: Sebec neprezieravý vyžíva sa v bezpráví

❚❚

 

 

 

karikatúra
Karikatúra Andreja Mišaneka

 

.

 

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.

ĎALŠIE KARIKATÚRY

.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.




NAŽIVO

12:21

Ekonomické ukazovatele v Nemecku signalizujú pokračujúcu slabosť hospodárstva, najväčšieho v eurozóne, v uplynulom 3. štvrťroku 2024. Uviedlo to v pondelok nemecké ministerstvo hospodárstva vo svojej mesačnej správe.

12:20

Do dopravy a bývania by malo v budúcom roku ísť takmer 4,25 miliardy eur. Oproti tomuto roku to je o vyše 740 miliónov eur viac. Najväčšie investície sú naplánované do oblasti dopravnej infraštruktúry. Vyplýva to z návrhu rozpočtu verejnej správy na roky 2025 až 2027, ktorý v pondelok na rokovanie Hospodárskej a sociálnej rady (HSR) predložilo Ministerstvo financií SR.

12:19

Podľa najnovšej správy Svetovej banky (SB) je 26 najchudobnejších krajín v najhoršej finančnej situácii od roku 2006. Krajiny, ktorých žije 40 % ľudí najviac postihnutých chudobou, sú zadlžené najviac od roku 2006 a sú čoraz zraniteľnejšie voči prírodným katastrofám a iným šokom.

12:04

Ministri životného prostredia členských krajín EÚ v pondelok v Luxemburgu prijali smernicu, ktorou sa stanovujú aktualizované normy kvality ovzdušia v celej EÚ.

11:57

Eurové vklady obyvateľstva dosiahli podľa štatistík Národnej banky Slovenska (NBS) ku koncu augusta objem 44,21 miliardy eur, pred rokom to bolo 41,66 miliardy eur. Ešte väčší nárast je v porovnaní s rokom 2014, kedy malo obyvateľstvo v bankách uložených 25,49 miliardy eur. Kým vklady na bežných účtoch za toto obdobie výrazne vzrástli, termínované vklady naopak mierne klesli, poukázal analytik online investičnej platformy Portu Marek Malina.

11:45

Ministri zahraničných vecí EÚ na pondelkovom zasadnutí v Luxemburgu schválili sankcie voči Iránu za dodávky balistických rakiet do Ruska, potvrdili diplomati agentúre DPA.

11:42

Prebytok zahraničného obchodu Číny sa v septembri zvýšil. Prispel k tomu výraznejší rast exportu ako importu, čo poukazuje na stále slabý domáci dopyt. Analytici očakávali lepšie výsledky druhej najväčšej svetovej ekonomiky.

11:41

Európska únia odsudzuje všetky útoky na misie OSN, uviedol šéf európskej diplomacie Josep Borrell. Reagoval tak na minulotýždňové bojové akcie izraelských síl, pri ktorých utrpeli zranenia príslušníci mierových síl OSN (UNIFIL) v Libanone.

11:41

Ak spoločnosť podľahne “falošným prorokom”, ktorí ponúkajú jednoduché riešenia, môže to byť podľa českého prezidenta Petra Pavla veľmi nebezpečné. Na ochranu demokracie sú podľa neho potrebné silné inštitúcie a vládny sektor a tiež spolupráca demokratických krajín po celom svete. Povedal to v pondelok na 28. ročníku konferencie Forum 2000 v Prahe, informuje spravodajkyňa TASR.

Zobraziť všetky
.

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

.

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na leteckej snímke pohľad na jazero v tvare srdca v Rodgau neďaleko Frankfurtu nad Mohanom

Autor: TASR/AP-Michael Probst

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.

Video

.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Branislav Čech

Peter Lipták

Andrej Valihora

Zdeno Drdol

Miroslav Urban

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali