Bardejovské kúpeľné dni prinesú cez víkend kultúrny program

Bardejovské kúpeľné dni prinesú cez víkend kultúrny program

Bardejov 5. júla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)

 

Bardejovskými kúpeľnými dňami ožijú Bardejovské Kúpele počas nadchádzajúceho víkendu (6. a 7. 7.). Podľa ich ekonomicko-obchodnej riaditeľky Tamary Šatankovej sa tohto dvojdňového podujatia každoročne zúčastňujú tisícky návštevníkov

Bardejovské kúpeľné dni
Program podujatia

“Tradične je pripravený bohatý kultúrny program. V Areáli pri Kúpeľnej dvorane budú každý deň vystúpenia slovenských umelcov. Súčasťou podujatia sú rôzne animačné aktivity pre deti, atrakcie a predaj tradičných remeselných výrobkov,” uviedla Šatanková s tým, že návštevníkov čakajú aj stánky s občerstvením. V sobotu (6. 7.) aj v nedeľu (7. 7.) popoludní sú pripravené viaceré vystúpenia. Program ukončí v sobotu Davide Mattioli a Bardejovské kúpeľné dni uzavrie v nedeľu Vilo Kalman Show.

Reklama

“Sme radi, že sme udržali také významné podujatie ako sú Bardejovské kúpeľné dni. Ani covidová prestávka im neubrala na atraktívnosti. Sú naším výstavným a najnavštevovanejším podujatím s tisíckami návštevníkov za dva dni, koncipovaným ako rodinná zábava, na ktorej si každý člen rodiny príde na svoje – od jedál a pitia, kúpy suvenírov až po hudobnú produkciu,” dodala Šatanková.

Kúpele podľa jej slov bývajú najviac naplnené a plne vypredané práve počas konania Bardejovských kúpeľných dní.

Reklama

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

15:36

Ukrajina tvrdí, že ruská armáda zasiahla detskú nemocnicu v Kyjeve strategickou riadenou strelou s plochou dráhou letu Ch-101. Celkovo si intenzívne útoky, ktoré ruská armáda v pondelok podnikla na Ukrajine, vyžiadali dve desiatky obetí na životoch. Informovala o tom agentúra AFP, ktorá sa odvolala na prvotné hodnotenie ukrajinskej bezpečnostnej služby (SBU) a jej prvé zistenia o zásahu kyjevskej detskej nemocnice Ochmatdyt.

15:27

Za 1,7 milióna eur vydražili v nedeľu dve pištole francúzskeho cisára Napoleona Bonaparta, ktorými sa kedysi chcel zabiť.

15:26

Nový holandský premiér Dick Schoof prišiel v pondelok do Bruselu na svoje prvé stretnutie s predsedníčkou Európskej komisie (EK) Ursulou von der Leyenovou, s ktorou chce prerokovať aj meno budúceho holandského eurokomisára.

15:25

Maďarský premiér Viktor Orbán si nemyslí, že ruský prezident Vladimir Putin by napadol členskú krajinu Severoatlantickej aliancie (NATO). Maďarský líder to povedal v rozhovore pre nemecký denník Bild, ktorý zverejnili v pondelok.

14:57

V Nemecku sa počas minulého roka zvýšil počet oznámených prípadov sexuálneho zneužívanie detí a mladistvých, uvádza pondelňajšia policajná správa.

14:47

Česko vykázalo v máji výrazný medziročný rast obchodného prebytku. Dosiahol takmer 14 miliárd Kč, zatiaľ čo pred rokom predstavoval približne 9 miliárd Kč. Prispel k tomu rast exportu, zatiaľ čo dovoz stagnoval.

14:41

Ruské ministerstvo obrany v pondelok oznámilo, že jeho sily podnikli útoky na ciele ukrajinského vojenského priemyslu a ukrajinské letecké základne. Ukrajinské úrady a predstavitelia predtým informovali o rozsiahlom ruskom raketovom útoku na viaceré mestá vrátane Kyjeva, ktorý si vyžiadal po celej krajine najmenej 29 obetí.

14:40

Počet ľudí nakazených koronavírusom v posledných týždňoch v Belgicku badateľne rástol. V období 16. až 22. júna bolo pozitívnych 15 percent vykonaných testov, kým dva mesiace predtým to bolo len na úrovni jedného až dvoch percent.

14:40

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a poľský premiér Donald Tusk podpísali v pondelok vo Varšave bilaterálnu bezpečnostnú dohodu. “Na nás sa môžete vždy spoľahnúť,” povedal Tusk ukrajinskému prezidentovi. K podpisu bezpečnostnej dohody došlo deň pred začiatkom summitu Severoatlantickej aliancie (NATO), ktorý sa uskutoční vo Washingtone.

14:39

Americký eskamotér Andrew Stanton v Taliansku prekonal dva Guinessove svetové rekordy. Využil na to silu svojich očných jamiek. Stanton oba výkony predviedol v Miláne rámci talentovej šou Lo Show Dei Record, ktorú vysiela talianska televízna stanica Canale 5. Tento Američan sa pokúsil o rekord v dvoch kategóriách – najťažší objekt potiahnutý očnými jamkami a najťažší objekt zdvihnutý obomi očnými jamkami počas hltania meča.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke výstup lanovkou na Solisko počas letnej turistickej sezóny na Solisku vo Vysokých Tatrách

Autor: FOTO TASR-Veronika Mihaliková

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Gustáv Murín

Jackson Robert

René Pavlík

Dušan Hirjak

Marek Brna

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali