Hokej: Konrád s Trenčanom na dvojmesačnú výpomoc do Třinca

Hokej: Konrád s Trenčanom na dvojmesačnú výpomoc do Třinca

Třinec 11. septembra (TASR) – Dvojica slovenských hokejových brankárov Branislav Konrád a Adam Trenčan bude dva mesiace vypomáhať českému extraligistovi HC Oceláři Třinec. Dôvodom angažovania slovenskej dvojice je zranenie brankárskej jednotky Petra Hamerlíka, ktorý bude pauzovať štyri až osem týždňov. Informáciu priniesol klubový web.

Konrád naposledy obliekal dres slovenského účastníka KHL Slovana Bratislava, v uplynulej sezóne však veľa priestoru medzi troma žŕdkami nedostával. Nový hokejový ročník plánoval odštartovať v MOL-lige v Nových Zámkoch, neskôr mu nevyšla ani skúška v druholigovom nemeckom klube Starbulls Rosenheim.

Na výpomoc prichádza do kádra českých "oceliarov" aj 23-ročný Adam Trenčan, ktorý je hráčom Slovana Bratislava. V uplynulej sezóne chytal v rámci spolupráce "belasých" so Záhorákmi v Skalici, predtým si na Slovensku obliekal dresy Zvolena a Detvy.

V tíme trénera Pavla Mareka figuruje okrem Petra Hamerlíka na brankárskom poste aj ďalší Slovák Juraj Šimboch, ktorý bude hosťovať v druholigovom Beroune, členom kádra je aj útočník Marek Zagrapan.

Reklama

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

12:33

Irán upozornil, že tzv. os odporu, ktorá združuje regionálnych spojencov Iránu, vystúpi voči Izraelu v prípade jeho útoku na Libanon. 

12:05

 Niektorí členovia americkej Demokratickej strany sú znepokojení s vystúpením úradujúceho prezidenta Joea Bidena v predvolebnej debate s exprezidentom Donaldom Trumpom. Začínajú zvažovať kroky spojené s jeho nahradením.

Biden a Trump sa stretli v prvej debate pred prezidentskými voľbami
Na kombosnímke americký prezident a prezidentský kandidát z Demokratickej strany Joe Biden (vľavo) a republikánsky prezidentský kandidát a exprezident USA Donald Trump
11:38

Dopyt a inflácia spôsobujú vo väčšine obľúbených dovolenkových destinácií rast cien. Podľa cestovnej kancelárie Tip Travel dovolenky priemerne zdraželi o 15 %. Preto sa môžu viac oplatiť krajiny, ktorých meny výraznejšie oslabili.

11:37

Pred odletom na dovolenku si treba skontrolovať platnosť pasu i to, či platí dostatočne dlho po návrate do domoviny. Odlet na dovolenku môžu skomplikovať aj nezhoda mien na letenke a cestovnom doklade, nepovolené predmety v batožine či cestujúci povzbudený alkoholom. Na najčastejšie chyby dovolenkárov pred odletom upozornila hovorkyňa bratislavského Letiska M. R. Štefánika Veronika Demovičová.

11:36

O novom prezidentovi Iránu sa rozhodne v druhom kole volieb, v ktorom sa proti sebe postavia reformista Massúd Pezeškiján a bývalý iránsky jadrový vyjednávač Saíd Džalílí. Oznámilo to iránske ministerstvo vnútra.

11:27

Togo ako druhá západoafrická krajina zaviedla skríningové testy na ochorenie covid a rúška pre pútnikov, ktorí sa vracajú z každoročnej moslimskej púte hadždž v Mekke. Rovnaký postup už zaviedol Senegal, kde časť z testovaných pútnikov bola pozitívna na prítomnosť vírusu covid-19.

11:07

Najmenej 30 osôb prišlo o život v Keni počas protestov, ktorými obyvatelia vyjadrovali nespokojnosť s plánmi vlády na výrazné zvýšenie daní v tejto krajine.

09:40

Reformista Massúd Pezeškiján a bývalý iránsky jadrový vyjednávač Saíd Džalílí priebežne vedú v iránskych prezidentských voľbách. Vyplýva to z priebežných výsledkov zverejnených iránskym ministerstvom vnútra.

09:39

Päť obetí vrátane dvoch detí si vyžiadal ukrajinský dronový útok na dedinu v pohraničnej Kurskej oblasti. Uviedol to tamojší gubernátor Alexej Smirnov.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke vynovený Park Legionárska v bratislavskom Starom Meste

Autor: FOTO TASR-Dano Veselský

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Andrej Sablič

Viktor Pondělík

Branislav Čech

Pavel Jacz

Erik Majercak

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali